Archiv blogu

pondělí 25. června 2018


RADOVÁNKY 2018


Radovánky letos propukly za velkého vedra v sobotu 9.6. Organizátoři, tj. Sdružení rodina a škola, prozřetelně uspořádali radovánky ve vnitřních prostorách KASS Střelnice, což se ukázalo jako velmi praktické, když se asi za dvě hodiny spustil prudký déšť. Jen chlapi-grilovači zůstali ve svém venkovním stánku u kotlet a klobásek:) Stejně jako obvykle nechyběly domácí dobroty napečené maminkami a babičkami ani občerstvovací pultík s usměvavými barmankami/barmany.
Programem letos provázela žákyně 9.třídy Natálie Sikorová, v programu se předvedli žáci prvního stupně, ať už v malých skupinkách, nebo jako celé třídy. Tradičně na úvod vystoupily mažoretky ze zájmového kroužku školní družiny, několik dalších tanečních představení nenechalo přihlížející rodiče také v klidu sedět – třeba píseň 2.B „To máme mládež“ pod vedením paní učitelky Dziubkové provázel inspirativní rock-and-roll taneček, jak si zpříjemnit důchod. Také velmi rytmický taneček s PET lahvemi dětí z 3.A s paní učitelkou Foltýnovou nám ukázal, jak správně a zábavně naložit s plastovým odpadem. Poučná byla i pohádka 4.B o Honzovi, který nebyl tak úplně hloupý...V průběhu programu vystoupila také vítězka soutěže Škola má talent – Anička z 5.B s písní „Pátá“. Program pak zakončilo aerobikové vystoupení třídy 5.A s cvičitelkou p.Šustkovou.
O zábavu se dětem (a nejen jim) postaralo klaunské duo a hudební pult ovládal DJ Milk. Novinkou bylo mobilní planetárium v hudebním salónku, kde si děti mohly odpočinout od tanečního mumraje v klidu pod hvězdami. Ve stálém obležení bylo také malování na obličej.
Všem, kteří se starali o program a občerstvení, moc děkujeme a těšíme se znovu na příští rok!












Text a foto Karin Bujoková

Žádné komentáře:

Okomentovat