Archiv blogu

sobota 4. ledna 2020

Ať žijí duchové 1.11.2019



Letos jsme se snažili vyhnout nadměrnému výskytu zombíků, kostlivců a jiných příšerek, a proto jsme zvolili akci v duchu duchařského filmu. Takže se třídy zaplnily většími či menšími duchy, pavouky a dýněmi, někde zasvítily i svíčky a jiná blikátka. Soutěž mezi třídami ve výzdobě vyhrála třída 6.B, kde ozdobili snad všechno včetně oken, nástěnek i sebe samotných. Na druhém místě se umístila třída 7.A, kde nás nejvíce zaujala veliká pavučina nad katedrou (že by past na učitele???), a na třetím místě 7.B s krásně oduševnělými dveřmi. Gratulujeme!!!
BODOVÁNÍ TŘÍD bylo následující: 6.B – 8 bodů, 7.A – 6 bodů, 7.A – 5 bodů, 8.A a 3.A po třech bodech, 9.A a 3.B po dvou bodech, jeden bod pro 5.B, 6.A. (hodnotili jsme výzdobu stěn, dveří, oken, tabule a někde i žáků samotných).
SOUTĚŽE
Po obědě se družiňáci z 1. a 2.tříd zúčastnili soutěží za jídelnou, vytahovali z písku hmyzáky, pili kouzelný nápoj, ochutnávali z duchařské kuchyně, poznávali po hmatu tvary a vyráběli duchy. Pokud splnili úkoly a zaplnili kartičku razítky, duchové-organizátoři je odměnili sladkostí. Prý se ničeho nebáli a nic jim nevadilo (možná trochu zázvor:). Ale aspoň jsme od nich zahnali bacily a možná i jiné zlé duchy. (Duch unavené učitelky)











Žádné komentáře:

Okomentovat