Archiv blogu

čtvrtek 7. března 2019


Hodnocení práce Žákovské rady za 1. pololetí 2018/19

Noví členové žákovské rady přišli z šestých tříd – velmi aktivní 6.B je zastoupena Ondrou Mynářem a Sebastianem Klyszczem, kteří přinášejí spoustu nových nápadů a účastní se všech akcí, z 6.A je to Adéla Fraňoková a Lucie Dolní. Z loňských členů v radě zůstali Valča Branná a Simona Turková, přibyla Veronika Lipowská. Z 8.A pak Veronika Bohmová, Vojta brázda a Alík Pecha, v devátých třídách Adéla Tomanová, a sestry Štefkovy. Do mládežnické rady města se přihlásila Sára Štefková s Adélou Tomanovou.
První akcí byla Halloweenská maškaráda se zábavným odpolednem pro děti z družiny dne 26.10. ŽR vyhodnotila zamaskované třídy a jednotlivce ze školy a po obědě na školním pozemku za jídelnou proběhly soutěže pro 1. stupeň – lovení hmyzáků z hromady listí, průchod pavoučí sítí z lan, okousávání čarovných jablek a kyblík slizu s různými tajnými předměty. Statečné činy i výherce v soutěži masek jsme po zásluze odměnili. Téměř všichni členové se podíleli na přípravě i výzdobě altánu a zahrady.
Čertovský den proběhl 6.12., celoškolní akce měla opět velkou účast hlavně na prvním stupni, hodnotili jsme čerty, anděly, Mikuláše i mezi učiteli. Žáčci Mikulášovi zazpívali, recitovali, a to dokonce i rusky! Ve třídách jsme hodnotili výzdobu a zpěv nebo recitaci. Na 1. stupni zvítězila třída 2.A s paní učitelkou Mullerovou, na druhém místě to byla 3.B p.uč. Pawliczkové a třetí 3.A p. uč. Gajdačové. Na druhém stupni opět zvítězila třída paní učitelky Seberové, ale tentokrát 6.B (loni to byla její devítka), a to také díky členům žákovské rady. Za ceny i odměny pro 1. stupeň děkujeme Sdružení RaŠ.
Na 2. polovinu roku chystáme spoustu akcí, a to hlavně v březnu – Den učitelů, Den otevřených dveří, spolupráce na Karnevalu dále pak Apríl apod. Bohužel, některé akce musíme vypustit z důvodu chybějící tělocvičny.
Sepsala: Karin Bujoková únor 2019



Žádné komentáře:

Okomentovat